Европски самит за високо образование, Хелсинки - 30-31 октомври 2018

tl_files/docs/eplus/2018/banner-ua.PNGБританската технолошка компанија UniAgents, со поддршка на релевантните европски институции, организира самит за високо образование во Хелсинки. Самитот ќе се одржи на Аркада Универзитетот во периодот 30-31 октомври 2018.

Повеќе детали за настанот и специјалните попусти за македонските универзитети се дадени во брошурата. Трошоците за учество за претставници на македонските универзитети изнесуваат 1.050,00ЕУР.

 

 

 

Назад