Посета на ООУ „Коле Канински“

Среда, 2 мај 2018 година

tl_files/docs/eplus/2018/Images/31765700_939908962843710_4874466462787436544_o.jpgДиректорката на Националната агенција за европско образование и мобилност, г-ѓа Лидија Димова денеска имаше посета на Основното училиште „Коле Канински“ во Битола.
Посетата беше реализирана на нивна покана, на сребата учествуваа директорот на училиштето, г. Зоран Мирчевски и помошник-директорката, г-ѓа Снежана Наумовска, кои беа заинтересирани за активностите и работата на Националната агенција, при што опширно беа запознати од страна на директорката, г-ѓа Димова.

 

 

 

 

Назад