Учество на координативен состанок за повеќе-корисничка годишна програма

Петок, 29 јуни 2018 година

Директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, г-ѓа Лидија Димова, на 28 и 29 јуни, учествуваше на „Координативен состанок за повеќе-корисничка годишна програма“, во организација на Секретаријатот за европски прашања.

tl_files/docs/eplus/2018/Images/JUN2018/hin/36356324_1707163322703878_3462151782728204288_n.jpg

На координативниот состанок директорката Димова зеде активно учество со препораки и забелешки околу програмирањето на средствата за повеќе-корисничката годишна програма, со осврт на образованието, младите и културата, грѓанското општество и реформата на јавната администрација.

tl_files/docs/eplus/2018/Images/JUN2018/hin/36392004_1707163392703871_4062527462691569664_n.jpg

Назад