Архива на новости

Јуни 2012

Одржан воведен состанок за добитниците на грант од потпрограмата „Леонардо да Винчи“, акција Мобилности

На ден 19.06.2012 година во просториите на Национална агенција за европски образовни програми и мобилност се одржа воведен состанок за добитниците на грант од потпрограмата „Леонардо да Винчи“, акција Мобилности (Почетна стручна обука – IVT, Лица на пазарот на труд – PLM, Професионалци во стручно образование и обука – VETPRO).

Повеќе...

Резултати од повикот за Студиски посети - мобилност (прв рок) 2012

Објавени се резултатите од првиот рок за доделување на грантови од акцијата Студиски посети.

Повеќе...