Архива на новости

Јули 2012

Информација до корисниците за работното време на НА во периодот 12.07.2012-19.07.2012

Почитувани корисници на европските образовни програми, Ве известуваме дека согласно одлуката на Владата на Република Македонија, работното време на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во наредните седум дена (12.07.2012-19.07.2012) ќе биде од 07.00 до 15.00 часот.

Повеќе...

еТвининг работилница за професионален развој во Жилина, Словачка 27-29 септември 2012

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност резервира шест (6) места на еТвининг – Работилница за професионален развој во Жилина (Словачка) од 27 до 29 септември 2012 година.

Повеќе...

еТвининг работилница за професионален развој во Будимпешта, Унгарија 27-29 септември 2012

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност резервира две (2) места на еТвининг – Работилница за професионален развој во Будимпешта (Унгарија) од 27 до 29 септември 2012 година.

Повеќе...

еТвининг работилница за професионален развој во Хазелт, Белгија 23-25 ноември 2012

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност резервира две (2) места на еТвининг – Работилница за професионален развој во Хазелт (Белгија) од 23 до 25 ноември 2012 година.

Повеќе...