Архива на новости

Март 2013

е-Гласник на Националната агенција за европски образовни програми мобилност

Почитувани посетители на порталот www.na.org.mk, Ве информираме дека Националната агенција за европски образовни програми и мобилност го објави првиот број на е-Гласникот МОБИЛНОСТ МК. Доколку сакате да се пријавите за автоматско добивање на гласникот преку електронска пошта, Ве молиме внесете ја вашата адреса за електронска пошта во соодветното поле за пријавување (во дното на десната колона на оваа страница).

Повеќе...