Архива на новости

Декември 2014

Апликациски формулари за програмата Еразмус+ (КА1, КА3) за 2015 година

Европската Комисија ги објави апликациските формулари за Клучна акција 1 и Клучна акција 3 што ќе се користат за аплицирањето во 2015 година.

Повеќе...