Архива на новости

Ноември 2015

Натпреварување за еТвининг Награди за 2016

tl_files/docs/eplus/etwinning2015/img/image001.jpgГлавната категорија е спонзорирана од Европската Комисија и има три нивоа:  

Трите награди се доделуваат за проекти што вклучуваат:

1.Ученици од возрасна група 4-11 години

2.Ученици од возрасна група 12-15 години

3.Ученици од возрасна група 16-19 години

Како дополнување на главната категорија за еТвининг Награда, има и неколку специјални категории кои што се спонзорирани од други организации. Во 2016 награди во специјални категории се:

Повеќе...