Архива на новости

Март 2016

НОВА верзија на апликациските формулари во Стратешките партнерства

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ги известува заинтересираните апликанти во КА2- Стратешки партнерства дека од страна на Европската Комисија се објавени нови верзии на апликациските формулари за акцијата КА2. Истите можете да ги превземете на линковите во делот: Документи/Апликациски формулари, или на следниот линк.

Повеќе...