Европска студентска анкета

Почитувани дипломирани студенти Ве покануваме да одвоите малкуод своето време и да ја пополните анкетата до која можете да пристапите преку следниов линк: : https://lse.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5C2Pyy8Mdx2U8nz

Истражувањето го спроведува London School of Economics and Political Science - Enterprise и е поддржано од Европска Комисија. Наменето е да соберат информации за проблемите со кои се соочуваат дипломираните студенти од високообразовните институции  во пристапот кон соодветно вработување во вашата земја. Добиените информации од ваша страна ќе имаат доверлив карактер. Ве молиме одговорете ги следните прашања. Дозволени се повеќе одговори доколку е неопходно. Пополнувањето на прашалникот ќе ви одземе 15 минути од вашето време.

Ви благодариме.

Назад