ИНФО ДЕН НА МЕЃУНАРОДЕН БАЛКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ

tl_files/docs/eplus/2019/photos/april/IBU/Evridika 3.jpgПонеделник, 15 април 2019 година 

ИНФО ДЕН НА МЕЃУНАРОДЕН БАЛКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ               

На 10 април претставниците од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, г. Александар Богојевски и г. Дејан Златковски, одржаа презентации за програмата Еразмус+, високо образование, ИКТ практики, Студирај во Европа и Евридика.

На настанот присуствуваа амбасадорот на Република Словенија, проф. д-р Милан Јазбец, ректорот на Меѓународниот балкански универзитет, проф. д-р Мехмет Дурсун Ердем, потоа декани, професори, студенти и административен кадар од универзитетот.

 

 

tl_files/docs/eplus/2019/photos/april/IBU/Evridika 2.jpg

tl_files/docs/eplus/2019/photos/april/IBU/Evridika 4.jpg

Назад