fb_img
Големина на фонт
Контраст

Нашиот тим

Целта на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е да работи на промоција и спроведување на европските програми во областа на образованието, обуката, младите и спортот во Република Северна Македонија.

Гоце Величковски

Раководител на Сектор за координација и реализација на европските програми и мрежи

Александар Богојевски

Раководител на Одделение за мобилност од областа на високото образование, образование на возрасни и млади

Снежана Симоновска

Раководител на сектор за индивидуални мобилности во областа на образованието, обука и млади

Катерина Стрезовска

Раководител на Сектор за правни работи

Љупка Ќуркчиева

Раководител на Одделение за стратешки партнерства од областа на високо образование и образование за возрасни

Аида Пешовска Ѓоргиевска

Раководител на Одделение за архивско работење и јавни набавки

Јован Несторовски

Раководител на Одделение за општи и правни работи

Јовица Митевски

Раководител на Одделение за стратешки партнерства од областа на млади и структурен дијалог

Марија Катралова Китанов

Раководител на Одделение за внатрешна ревизија

Мила Протугер

Раководител на Одделение за еТвининг

Татијана Ристеска Јовановска

Раководител на Одделение за сметководство и плаќања

Дарко Димитров

Раководител на сектор за финасиски прашања

Милена Петрушевска

Раководител на одделение за буџетска координација

Ви треба помош?


Контактирајте со нас!

Тука сме да одговориме на Вашите прашања.Контакт


Поврзете се

    czxczcx