fb_img
Големина на фонт
Контраст

Еразмус+ упатства и прирачници


  • Еразмус+ – Национални приоритети 2020 Прегледај
  • Анализа на Македонското учество во Еразмус Плус Прегледај
  • Водич за програмата Еразмус+ – консолидирана верзија на англиски јазик Прегледај
  • Водичот за Програмата Еразмус+ – верзија на англиски јазик 2020 година Прегледај
  • Водич за јазична проверка и јазична подготовка (OLS) Прегледај
  • Линк за регистрација на потенцијалните апликанти за програмата ЕРАЗМУС+ Прегледај
  • Упатство за регистрација и управување на OID број Прегледај

Водич за објавување на резултати од проекти финансирани од Национална Агенција во платформата за дисеминација VALOR.


Упатство за поднесување финален извештај за проекти финансирани преку програмата Еразмус+ во алатката Mobility Tool
Поврзете се

    czxczcx