fb_img
Големина на фонт
Контраст

Новости

Продолжен рокот за аплицирање на проекти за КА2

22.3.2023 11:48:51
Почитувани апликанти,

Поради технички проблеми, Ве известуваме дека рокот за аплицирање на проекти за Клучна Акција 2 е продолжен до 24.03.2023, 12:00 (бриселско време).


Поврзете се

    czxczcx