fb_img
Големина на фонт
Контраст

Новости

НАЕОПМ ги поттикнува младите да развиваат вештини

17.5.2023 14:54:38

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност изминатиот период реализираше кампања -„Развивање на вештини како прв избор на младите".