fb_img
Големина на фонт
Контраст
/HomeBanner/002/school.png

Еразмус

/HomeBanner/002/embasy.png

Европски солидарен

/HomeBanner/002/aim.png

Етвининг

/HomeBanner/002/team.png

Епале

/HomeBanner/002/bus.png

Европас

/HomeBanner/002/forest.png

ЕвридикаЗа нас

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Република Македонија. Целта на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е да работи на промоција и спроведување на европските програми во областа на образованието, обуката, младите и спортот во Република Македонија.

image-layers-1-13500 3500

Успешни проекти

2600 2600

ПОДДРЖАНИ АПЛИКАНТИ

233 233
k

Успешни програмиВесна

Весна

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Билјана

Билјана

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Катерина

Катерина

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Горан

Горан

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Марина

Марина

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.
Поврзете се

    czxczcx