fb_img
Големина на фонт
Контраст
/HomeBanner/002/Eplustransparent1.png

Еразмус+

/HomeBanner/002/EU LOGO TRANSPARENT.png

ЕСКЗа нас

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Република Македонија. Целта на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е да работи на промоција и спроведување на европските програми во областа на образованието, обуката, младите и спортот во Република Македонија.

image-layers-1-132936 32936

Учесници

2160 2160

ПОДДРЖАНИ АПЛИКАНТИ

96 96
%

подобри вештини на учесницитеДраган Н.

Драган Н.

Младите добиваат шанса да излезат од својата комфорна зона и со тоа да се стекнат со нови вештини, познанства и спомени коишто ќе траат доживотно.

Дајана С.

Дајана С.

Моментално работам како софтверски инженер во Google и Еразмус+ програмата ми помогнаа да научам како да се справам во интернационална средина и да комуницирам подобро.

Елена М.

Елена М.

Еразмус+ е една од најубавите програми со која може да се посети друга држава, да се остварат безброј нови познанства, како и да се предизвикате себеси, излегувајќи од својата конфорт зона.

Вероника Ж.

Вероника Ж.

Европас ми помогна при вработување и аплицирање за проекти во и надвор од Македонија.

Олгица Б.

Олгица Б.

Етвинингот ми овозможи бесплатно и континуирано професионално усовршување.
Поврзете се

    czxczcx